iZi Up X3 fix


Pogodno za:
Dob: 4-12 godina
Težina: 15-36 kg
Visina: do 135 cm

iZi Up X3 fix

Roditelji su jako zabrinuti za sigurnost svoje dojenčadi i male djece, ali kada se radi o većoj djeci, izgleda kao da pitanje sigurnosti postaje manje bitno. Ipak, veća djeca su također vrlo ranjiva i trebaju veću zaštitu od one koju može pružiti pojas automobila.  Tijelo je teže i u slučaju sudara izlijetanje prema naprijed može biti jako opasno. Teške ozljede uzrokovane pritiskom pojasa na trbušnu šupljinu lako se mogu dogoditi ako se dovoljno pažnje ne posveti sigurnosti djece u automobilu. U slučaju bočnog sudara, booster sjedalo ne pruža nikakvu zaštitu za glavu i ramena. Iz tog razloga, novi europski zakon nalaže da se djeca visine do  135cm trebaju voziti u autosjedalicama. Besafe iZi Up X3 odgovara najvišim sigurnosnim zahtjevima, kako u slučaju bočnog tako i u slučaju frontalnog sudara. Poboljšali smo bočnu zaštitu na novom BeSafe iZi Up X3. U slučaju sudara ova autosjedalice će još bolje zaštititi Vaše dijete.

BeSafe iZi Up X3 također ima nove ručke kako bi zauzimao još manje prostara u autu i da djeca sama mogu namjestiti autosjedalicu u položaj za spavanje, ukoliko to žele, u toku vožnje.

iZi Up X3 nema rogove ispod kojih se obično provlači bedreni dio pojasa automobila i zbog kojih često dolazi do krive upotrebe pojasa, te se stoga bedreni dio pojasa naslanja na kukove djeteta kao što proizvođači automobila i predviđaju. Time se znatno smanjuje mogućnost ozljede trbušne šupljine.

Daljnje osobine:
- Autosjedalica odobrena u smjeru vožnje u skladu sa standardom ECEr44 04, 15 – 36kg.
- Lako namještanje naslona za leđa i glavu u skladu s visinom djeteta
- Dijete samo može postaviti autosjedalicu u položaj za spavanje.
- Automatsko namještanje ramenog pojasa
- Zaštita od bočnog udara
- Zatvorene vodilice za pojas - smanjen rizik krive upotrebe
- U skladu s novim europskim propisima – do 135cm
 

Glavne osobine

SIR – (Side Impact Rotation) Iznimno dobra zaštita za Vaše dijete, zahvaljujući revolucionarnom patentu zakretanja pri bočnom udaru koji će zakretanjem sjedalice zaštiti Vaše dijete u slučaju sudara. Vrlo jednostavno podešavanje visine autosjedalice s obje strane naslona za leđa. Naslon za leđa i za glavu istovremeno rastu kako bi se što bolje prilagodili proporcijama djeteta. Vodilice za pojaseve se šire kad se autosjedalica namješta u viši položaj.


Djeca sama mogu podesiti nagib naslona autosjedalice, koji se može postaviti u dva položaja.

Odobreno u skladu sa standardom: ECE R44-04  Materijal: Polipropilen


Dodatna oprema

Zaštita za stražnju stranu sjedala auta s džepovima

Zaštita za stražnju stranu sjedala auta s džepovima

Ljetna presvlaka od frotira - Bijela, Bež, Tirkizna

Ljetna presvlaka od frotira - Bijela, Bež, Tirkizna

Video uputa za korištenje


Video prikaz - Zakretanje pri bočnom udaru


iZi Up X3 fix / Boja br.64 / Black Cab / Preporučena maloprodajna cijena: 1.799,00 kn iZi Up X3 fix / Boja br.70 / Rubi Crvena / Preporučena maloprodajna cijena: 1.855,00 kn iZi Up X3 fix / Boja br.72 / Lava Siva / Preporučena maloprodajna cijena: 1.855,00 kn
Za informaciju o cijeni odaberite željenu boju.

Copyright © 2011 HTS & Mikroedra   e-mail: info@besafe.hr