iZi Go pobjednik je najpriznatijeg europskog testiranja autosjedalica - testiranja ADAC-a i Stiftung Warentesta!


 

iZi Go postigao je posebno dobar rezultat u samom crash testu, kako u frontalnom tako i u bočnom sudaru, s ukupnim rezultatom od čak 1,8 (niža ocjena označava bolji rezultat) !

U odnosu na rezultate testiranja drugih autosjedalica kategorije 0+ u posljednjih nekoliko godina, rezultati iZi Go su izvanredni!

Važno je uzeti u obzir i činjenicu da je BeSafe iZi Go tako dobar rezultat postigao bez ISOfix baze.

Za usporedbu, Maxi Cosi CabrioFix postavljen pomoću pojasa automobila dobio je ocjenu "Befriedigend" = dovoljan, a Römer Baby Safe dobio je ocjenu "Gut", ali s 2.1 bodova i "dovoljan" za bočni udar.

iZi Go dobiva ocjenu "dovoljan" na testu kemikalija zbog male količine vatro-otpornog materijala. Komentar na testu je: "Budući da je sadržaj kemikalija zanemarivo nizak, nema negativan utjecaj na ukupan rezultat testa". Ističemo da BeSafe sebi postavlja strože standarde  o korištenju kemikalija od onih koji su zakonom propisani.


TSC, švicarski Touring Club, koji je zajedno sa ADAC-om odgovoran za testiranje, dao iZi Go ukupnu ocjenu "sehr empfehlenswert" vrlo preporučljiva!


HAK je u suradnji s drugim europskim nacionalnim autoklubovima, objavio usporedne testove deset dječjih sjedalica u svim težinskim kategorijama. Najbolji Besafe iZi Go.

Detalje o rezultatima autosjedalice BeSafe iZi GO pogledajte: HAK, ADAC, Stiftung Warentest .

Copyright © 2011 HTS & Mikroedra   e-mail: info@besafe.hr